Post by onacsisedmo on Feb 6, 2022 19:11:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats generatoriaus išteklius ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Esu nusiminęs dėl to, kad kiekvieną kartą, kai bandau žaisti internete, aš visiškai atsilieku. Tiek daug, kad išgyvenu dar vieną kirminą 🤔
Kodėl neprasideda?
Per daug skelbimų. Taip erzina.
Tikrai galiu pasakyti, kas yra botai... pastaruoju metu žemėlapyje yra daugybė moliūgų ir jie visi juda taip pat atsitiktinai, tikrai ne kaip žaidėjas. Ir taip buvo tik savaitę ar 2. Pataisykite tai arba aš ištrinsiu žaidimą.
Per daug „AdSense“, po naujovinimo ji užtrunka lėčiau ir tik įkeliama, įkeliama ir įkeliama
Galiu žaisti tik vieną kartą, kol turėsiu iš naujo paleisti visą žaidimą. Tai smagu, bet tai, kad turiu paleisti iš naujo, kad žaisčiau daugiau nei vieną kartą, labai erzina. Čia aš galvojau apie pinigų išleidimą šiam žaidimui. Iš naujo skelbiu šią apžvalgą, nes mano pirmoji buvo ištrinta.
Vienintelė problema, kurią matau šiame žaidime, yra ta, kad priartinimas vyksta atvirkštine tvarka. Kai gyvatė maža, ji nutolinama, o tai neturėtų būti.. Dėl to atsitinka priešingai, kai gyvatė tampa tokia didelė (ji tiek priartinta), kad erzina taip mirti. Pataisykite kūrėją. 😘
Man labai patinka šio žaidimo svetainės versija, tačiau programa skirta žaisti tik mobiliajame telefone. Kai atsisiunčiate žaidimą, jame galima valdyti tik mobiliuosius įrenginius, o ne kompiuterio valdiklius. Šį žaidimą taip smagu žaisti naršyklėje! Prašome dirbti su kompiuterio valdiklių kūrėju. Ačiū!
Neblogas mažas žaidimas. Išlaiko jus ant sofos krašto. 🤣
Šis žaidimas yra nuostabus, jis tikrai labai įdomus, o skinai tikrai šaunūs, bet man labai patiktų, jei į šį žaidimą įdėtumėte velnio odą, nes aš manau, kad velniai yra tikrai šaunūs!!!!
Neseniai parašiau dar vieną apžvalgą su penkiomis žvaigždutėmis, bet patyriau daug kartų, kai gyvatės negalima nukreipti į vietą. Jei autopilotas įjungtas, net bandydamas naršyti gyvatę, jis autopilotuos į skirtingas sritis, o išjungtas staiga nevaldomai judės tiesia linija. Dėl šios problemos esu ne kartą miręs.
Žaidžiu nuo vakar vakaro, bet šiandien žaidimas neįkeliamas, bandžiau iš naujo įdiegti, bet jis vis tiek neįkeliamas. Vis dėlto tai puikus žaidimas
Žaidimas toks lėtas ir vangus. Kontrolė yra siaubinga, gali būti daug geriau. Šiuo metu tikrai blogai
Ne internete, gana greitai nuobodu, nes dirbtinis intelektas yra per paprastas
Kiekvieną kartą, kai bandau žaisti žaidimą, kurio dėmesys negali prisijungti prie serverio, turiu gerą internetą 5 juostomis
Žaidimas sustabdytas. Mano telefone yra pakankamai laisvos vietos, kad būtų galima tinkamai paleisti programas.
Enilgsh: Wow Is Super Cool🐍🐍🐍lugush: gira gama bet labey smagu russia: Tetu romeshke
Blogiausias visų laikų žaidimas! Pirmą kartą labai jaudinausi, kai atsisiunčiau šį žaidimą, bet kodėl žaidimas užstringa ekrane? Turiu didelę saugyklą ir aviną? Šlykštu👎🙂👎
Norėčiau turėti legendines skinas, bet jūsų žaidimas yra geriausias
Per daug ilgos trukmės skelbimų
Vis sako blogas ryšys po to, kai žaidžiau pirmą žaidimą po įkėlimo.. Įkelti, žaisti žaidimą, mirti, žaisti dar kartą, blogas ryšys. Norint vėl žaisti, reikia iš naujo paleisti žaidimą... 😡
Super zaidimas
Tai tikrai įdomus žaidimas, norėčiau, kad galėčiau geriau valdyti gyvatę. PILNAI KONTROLĖ TOKIAME ŽAIDIMĄ, TAI KAIP VAIRUOTI BE PERTRAUKŲ... TAIP PAT DAINAU KUR VIP BUVO BŪTI LAISVAS. TAI NE. GAL TAI PAŽIŪRĖKITE...
Blogiausias visų laikų žaidimas, žaidimo apačioje neveikia
Šis žaidimas yra geriausias žaidimas mano gyvenime. Tai žaidimas, kuris man labai patiko, todėl įvertinau 5 žvaigždutėmis.
Labai labai blogai, kai pralaimiu žaidimą rodomas skelbimas. Keletas mažų laiškų, rodančių skelbimą ir skelbimą. Kodėl jie rodo daug skelbimų..
Sustabdykite atnaujinimus, tai sugadina žaidimą su visais pakeitimais. Dabar masė per greitai išnyksta, ypač ant vandens. Dėl visų atnaujinimų žaidimas labai vėluoja ir jį žaisti sunku. Pataisykite tai.
Little Big Snake Santai ryu
Tiek daug priedų tikrai gadina žaidimą
Labai sklandus žaidimas. Labai reikia praleisti šiek tiek laiko.
Man patinka žaidimas, bet po kurio laiko jis man praneša, kad prisijungiant prie serverio įvyko klaida ir jis neleis man žaisti, pataisyti tai ir tai yra penkių žvaigždučių geriausias žaidimas, kaip šis, aš žaidžiau tik tą problemą, išspręskite ir aš norėčiau būti daugiau nei džiaugiamės galėdami žaidimui skirti penkias žvaigždutes
Žaidimai yra geri, bet per daug atkurti...ir nepakankamai geras serveris...kažkiek laiko prarastas signalas...prašau padaryti jį gerai...žaidžiu šį žaidimą su kuota, o ne dėl atkūrimo...
Įstrigo krovimo pradžioje, prašau pataisyti
Labai geras žaidimas, skirtas suvalgyti laiką. Kiekviena gyvatė turi savo unikalius, kartais gražius odos raštus, kuriuos pasirinkote, kai gausite balus, bet būkite atsargūs, jei perkelsite į naują telefoną, nes, deja, praradau visą savo ir turėjau pradėti nuo nulio.
Tai nuostabus žaidimas! Skelbimai tikrai netrukdo, daugumą jų galite praleisti ir jie greitai juda! Labai ačiū, kad sukūrėte šį įtraukiantį ir linksmą žaidimą!
Kiekvieną kartą, kai noriu žaisti (paspauskite PLAY), jis automatiškai atsijungia nuo žaidimo. Bandau vėl, vėl ir vėl, bet nieko neatsitiko, viskas buvo taip pat. Nuviliantis!
blogas blogas blogas atnaujinimas.. kartais užstringa... kai bandau groti antrą kartą, scena tampa tuščia ir sako "blogas ryšys", net mano ryšys geras.... kiekvieną kartą, kai taip nutinka
Puikūs žaidimai, manau, kad tai geriausias gyvatės žaidimas pasaulyje. Prašome išlaikyti šio žaidimo stabilumą.
Sejak 23hb September hingga sekarang Game stuck tak boleh play sb stuck kat loading lage. Rugi premium sb xboleh pagrindinis Po holloween pabaigos.. Ular susah nk belok..
Little Big Snake ง่ายๆ frb
Šis žaidimas visiškai bjaurus. Aš ką tik jį gavau ir turėjau pasirinkti savo vardą. Tada man nebeleido žaisti.
Little Big Snake 休閒 psry
šis žaidimas yra a.m.a.z.i.n.g
Žaidimas yra geras, bet tai yra bloga, jūs turite žiūrėti kiekvieno žaidimo reklamą
Smagu linksmai prisijungti ir su draugais, bet jei būtų garsas, bendrauti su draugais būtų smagiau ir 3 pradėti, nes pastaruoju metu turiu tinklo problemų, nors mano wifi greitas
Geras žaidimas ir smagu
Tai nuostabu, bet reikia turėti daugiau odos ir patobulinti įgūdžius!! Kitaip tai labai fantastiška!!! 😊
😁👍👍👍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Man patiko šis žaidimas, kol visa mano paskyra nusprendė iš naujo nustatyti. Pamečiau visas savo gyvates / lygius...viską.
Per daug skelbimų taip erzina, jei nesate VIP🙄
彩金捕魚-Jackpot Fishing እንቅስቃሴ ያለባቸው tdo
Ar pakeitus įrenginį negalima vėl prisijungti naudojant Facebook? Tai taip apmaudu!!!!!
Nagi, vaikinai, pataisykite žaidimą. Atnaujinimas neišsprendė problemų. Atsilieka, kartais nekontroliuoja gyvatės. Nėra greičio arba labai sunku net rasti pagreitinimo vairasvirtę. Gyvatė turi savo protą. Iš naujo paleidau telefoną ir tai net nepadėjo.